Csak egy kattintás és máris pontosíthatod a partnerkeresési szándékodat!

A 4. személyes találkozón elérkezett az idő, hogy a bemutatkozásokon túl célirányosan történjenek a partnerkereső tárgyalások.

Ezt kívánja segíteni ez a rövid űrlap. A hét kérdés mindegyike mellett találsz pontos leírást és segítséget, ha elakadnál...

meeting_ÜK4-001.JPG

Kattints ide vagy a képre a PARTNERKERESŐ ŰRLAP kitöltéséhez!

Ha még nem ismered a 4. találkozó programját, akkor ezt kell elolvasnod.

Mit nyer az, aki már jó előre kitölti a partnerkereső űrlapot?

  1. Fokozod a saját tudatos üzleti gondolkodásmódod, hiszen amit leírsz, előtte átgondolod.
  2. Rutint szerezhetsz abban, hogy minél pontosabban meg tudd nevezni a fejlődésedhez szükséges irányokat és ezzel együtt a szükséges partnereket.
  3. Már jó előre látható lesz az ÜK regisztrált tagjai számára a Te űrlapod, így könnyebben rád találhatnak mások, akár a találkozó előtt felvehetitek egymással a kapcsolatot.
  4. Időt nyersz, hiszen előre felkészülve érkezhetsz már a találkozóra, és nem egy, de több partnerrel is tudsz egyetlen este alatt tárgyalni.
  5. Reklámérték és bizalomépítés, hiszen már a tárgyalások megkezdése előtt építheted a még ismeretlen partnerek előtt is az üzleti hiteledet.
Szerző: humanteka  2012.09.20. 21:38 Szólj hozzá!

Címkék: találkozó partnerkapcsolat ÜK 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzletikavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr674781401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása